2011. szeptember 21., szerda

Entourage vélemény 2

Végignéztem 7 évedot, már csak 1 van hátra, de az most nincs itt. A történet egyre jobb lett, kezdett érdekelni is, hogy mi van. Továbbra is bizonyos szereplők viszik előre az egészet.
kép innen:http://quietpoolperspective.blogspot.com/ 
A legjobb Ari Gold (Jeremy Piven) még mindig, és amilyen szavakat a szájába adnak, és ahogy előadja, hihetetlen, ezért megéri megnézni. Tökéletesen alakítja a neurotikus, mindenre képes, szavakat őrületesen forgató ügynököt, olyannyira, hogy szerintem inkább ügynöknek kéne lennie, nem színésznek. Hatalmas, komolyan az összes eddigi filmes élményem szerepli sorában az első háromban biztos benne van.
A képen éppen az ajelenet, amikor úgy rúg ki embereket hogy paintballal lelövi őket. Kegyetlenül. Jejj.

Vinny Chase (Adrian Grenier) viszont szerintem szar. Egysíkú, még akkor is, amikor rájön a fenegyerekeskedés, és repülőből ugrál ki, és motort vesz, vagy kokainozik. És egyre pöcsebb formát hoz, és nem csak azért mert drogozik, hanem már előtte is eléggé idegesítő volt.


Még azért érdemes megnézni, mert elképesztő emberek szereplenek benne, magukat vagy másoakt játszva. Remekül ötvözik a kamu való életet a fikcióval. Összességében 5-ből 4-et adnék. Ari Goldért
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése