2011. április 28., csütörtök

willy

Tegnap amikor elvoltam, persze megnéztem a helyi boltokat, volt egy csodabolt (Past Times), egy halom mindent tudtam volna venni, de csak egy könyvet vettem, I Could Go On címmel. A Daily Telegraphnak írt olvasói levelekből mazsoláznak, immár másodszor. Azóta ezt olvasom délutánonként a kertben napozva, és néha igen nehezen fogom vissza magam annyira, hogy a szomszéd ne hívja rám a mosolygósautót (mármint ameliyk bevisz a mosolygóba)

(előszó: willy jelentése az angol szlengben: pénisz. Ami azért vicces, mert a William-et lehet Willy-nek becézni, a Robert-et meg Dick-nek, ami ugyanazt jelenti. A Mammutban volt/van egy bolt, a Blue Willy.... bármikor elsétáltam előtte, sírva röhögtem)

Mai kedvencem:

SIR - We are experiencing dark times but my children have a solution to enlighten our burden. I thought they were studying hard for their forthcoming examinations, but it seems that they are actually obsessed with a new craze which involves changing the word "wand" to "willy" in Harry Potter quotes. 


A couple of examples:
- "There have been stories about an unbeatable willy for years" said Hermione
- "My willy" said Ron, in a shaky voice. "Look at my willy!" It had snapped, almost in two, the tip was dangling simply, held on by a few splinters.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése