2011. június 1., szerda

Reklámok Birkaföldén

Most, hogy teljesen kiakadtam, hogy ez a mobilnet mekkora ultrafos, írok egy-két itteni reklámot. Megpróbálom megkeresni ezeket a youtube-on, de mivel ennyire lassú a kapcsolatom, nem biztos, hogy menni fog.
Az itteni TV-s reklámok ötletesebbek, és gyorsabban változnak, mint otthol. A mostani két ultimate:

1. Volkswagen reklám: kiscsávó Darth Vader-nek öltözik, és az Erőt próbálja használni a lakásban, lámpán, meg mindenfélén, aztán kimegy Apa volkswagenéhez, apa az ablakból nézi. És amikor kiscsávómegint Erőzni próbál, bekapcsolja a kocsin a lámpát. Nagyon vicces

2. Van egy ital (nevét sem tudom), egy faszi van csak benne, iszik az italból, és aztán alliterál valamit, próbálja egyre gyorsabban. A mondat maga sem rövid, amikor másodszor mondja, ilyen halál büszkén villógó szemüveggel néz körbe, hogy sikerült.... aztán a harmadik vagy negyedik alkalommal már belebukik, de nem feltünően, csak az utolsó pár szó ilyen bla bla lesz. Ekkor körülnéz, és azt mondja, hogy asszem ott volt egy kis baki. De a pasit nagyon eltalálták, minden alkalommal röhögök rajta. Mivel nem tudom a termék nevét nem tudom megkeresni, de majd próbálom figyelni a TV-t hátha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése