2011. november 9., szerda

Már megint a citromlé

Ne,rég körbement egy levél, amit állítólag egy ausztrálországban élő magyar nő hobbiból lefordított (szívességként nekünk, a pórnépnek) a citrom jótékony hatásairól. Arról volt benne szó, hogy márpedig a citrom megöli a rákos sejteket. Először is a nő alig tudott angolul, voltak szavak, amiket egy az egyben átvett, és odaírta zárójelbe, hogy ezt nem tudom mi. Pl. colon (végbél), cell helyett cellát írt, miközben az sejt.... stb. Szóval a fordítás pont annyit ér, mint az iromány maga. Merhogy az orvosok ezt eltitkolják, hogy a citrom milyen jó, és minden rákosnak azonnal azt kéne innia, és azonnal meggyógyulna.
Már éppen kezdtem magam felfújni, hogy válaszolok, amikor egy gyógyszerész ismerős megelőzött ebben, és leírta, hogy igen, amennyiben a rákos sejtbe közvetlenül fecskendezzük a citromsavat, az megöli, de arra nincs semmi esély, ha citromlevet iszol, akkor megölöd a rákos sejteket. Nyilván. És nyilván rá is jöttek volna már ennyi idő alatt ha nem is az orvosok, de az emberek csak úgy magukba. Ne vicceljünk már.

Akinek bármi komolyabb betegsége van, megtalálja azokat az alternatív módszereket, amik segítenek, ha nem is meggyógyulni, de csökkenteni, javítani. Acitromlének van egy általános immunerősítő hatása, jót tesz a gyomornak (ha birod), lugosít (csak és kizárólag magában, vízzel), zsírt éget, és fullon van C vitaminnal. Szóval jót tesz.
Én már egy hónapja minden reggel iszom egy pohárkával, pont most gondoltam, tán kicsit abba kéne hagyni. Meglátjuk
.... mindenesetre nem bírom az ilyen pöcsöket, akik minden hülyeséget írkálnak összevissza, alap és megfontolás nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése