2011. július 30., szombat

Matróz Kocsmai Oroszlán

Tegnap kedves estét töltöttünk ismerősökkel a Matróz kocsmában (Halász utca 1). A hely kissé drága nekem ahhoz, hogy egy normális péntek estét ott igyak el, de végülis ettek is a fiúk csülköt, a másik leény fél kacsát, és sajttálat (2190 Ft-ért), ami nem volt rossz, csak unalmas, 4 féle olyan sajt volt rajta, amit bármikor meg tudsz venni a sarki közértben. A sör (Sailor Pils) kellemes volt, a búza sör finom. No szóval közel a Duna parthoz, kint is lehet ülni, sok turistás hely, összességében nekem 10-ből 6 pontot érdemel.
No, de nem is ez a lényeg, hanem a másik leány (barátném) mondta, hogy egy ismerőse látott a BBC-n egy doku filmet, amiben egy törzset mutattak be, akik úgy vadásznak, hogy az oroszlántól lopják el az általa elkapott vadak húsát. Mert állítólag van egy olyan lélektani pillanat, amikor az oroszlán pont elkezd csácsogni a frissen elejtett vadon, erre oda kell menni irgalmatlan határozottan, és levágni egy darabka húst.
Namost nehezen hiszem el, hogy az oroszlán ezt így hagyja, hogy nem kap oda, nem harapja ketté a merész vadászt. Erre DoktorB aszondja, biztos arra gondol az oroszlán, hogy senki nem lehet ilyen hülye, hogy odajöjjön az ebédje közelébe, mert hát ugye az viccnek kicsit durva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése