2011. május 7., szombat

vannak

Naszóval vannak azok a dolgok, amiket nem értek. Ilyen pl. az, hogy a Tesco parkolójába miért jó farral beállni. Így a csomagtartó, ahova majd a sok megvásárolt cuccot kell tenni, szinte elérhetetlen. Egyrészt nem lehet odatolni a kocsit, ha jó szorosan álltak rád, akkor még a szatyrok is nehezen férnek be, és ha olyanod van, ami enm fölfele nyíló ajtór, hanem kétfelé, akkor minden alkalommal be kell zárni a félajtót, hogy ofadérj.

Tény, hogy az ilyanek szebben parkolnak, mint én, mert én bizony legtöbbször ferdén tudok csak beállni, nem tudok én ekkora autót irányítani (bizonyíték rata a sok sérülés), viszont legalább a parkoló legtávolabbi sarkában állok meg, ahol kb 50 hely van szabadon. Meg az én ferde kocsim.

(Ha már parkoló, akkor csak megjegyzem, hogy van a sima parkoló, van a mozgáskorlátozott parkoló, és van a családi parkoló, ahol a kocsik mellett fel van feste egy nagyobb rész (bő félkocsinyi), ahova nem lehet állni, hogy a külköket nyugodt szívvel pakold be a kocsiba, és nem azon nyifogj, hogy elcsapja valaki.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése